Sportzaken 8 februari

Welkom bij Talent.nl
Talent - Sportzaken 8 februari
Sportzaken 8 februari

Sportzaken 8 februari 06-02-2019

Terug

Kaboutersport blok 3

Sportteam Meppel Actief start met blok 3 van kaboutersport voor kinderen uit de groepen 1 en 2. U kunt zich aanmelden op de website www.meppelactief.nl > agenda. De eerste les is op maandag 25 februari in sporthal de Aanloop. Tijdens kaboutersport maken kinderen kennis met verschillende vormen van sport en bewegen: klimmen, klauteren, bal- en tikspelletjes en samenwerken. De sporten worden op basisniveau aangeboden, zodat iedereen mee kan doen. Aanmelden is verplicht en deelname kost 10 euro per blok.
De poster hangt vanaf maandag 11 februari aan het sportbord in de hal van de school (Vissersingel).
De poster is ook te vinden via https://kctalent.nl/album/sportnieuws  

Voor in de agenda =  4 tegen 4 

Op woensdag 15 mei is het 4 tegen 4 voetbaltoernooi. Vorig jaar was dit een toernooi voor leerlingen uit de groepen 1 t/m 6. Binnenkort verwachten we meer informatie over dit jaar, dus houd de nieuwsbrief in de gaten!

Knotshockeytoernooi groep 3&4

Op woensdagmiddag 10 april 2019 organiseert sportteam Meppel Actief de 7e editie van het knotshockeytoernooi Meppel Actief voor de groepen 3 en 4 van de basisschool. Dit vindt plaatst bij de Meppeler Hockey Vereniging op het sportpark Koedijkslanden.
De teams mogen bestaan uit jongens en meisjes uit de groepen 3 en 4.
1 team heeft minimaal 4 spelers en maximaal 6 spelers en 1 begeleider per team is verplicht.
U kunt uw team opgeven t/m vrijdag 8 maart via hartholt@beatrixschoolmeppel.nl
Er is plek voor 48 teams, de inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

De vier hoogst geklasseerde teams plaatsen zich automatisch voor de finale, die op woensdag 24 april 2019 ook plaatsvindt in Meppel. Op de finaledag strijden de winnaars van gemeente Meppel, Hoogeveen en de Wolden tegen elkaar.

VERSTOPPERTJE !

Op dinsdagmiddag 12 februari organiseert Sportteam Meppel Actief verstoppertje voor kinderen uit de groepen 3 t/m 6.
Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht (https://meppelactief.nl/agenda-item/verstoppertje-2-0/). De activiteit is van 15.30 tot 17.00u in sporthal de Aanloop. De poster hangt aan het sportbord in de hal van de school (Vissersingel). De poster is ook te vinden in de klassen en op https://kctalent.nl/album/sportnieuws

 

Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel