Sportzaken 24 mei

Welkom bij Talent.nl
Talent - Sportzaken 24 mei
Sportzaken 24 mei

Sportzaken 24 mei 23-05-2019

Terug

Nationale Buitenspeeldag
Woensdag 12 juni
is het weer de Nationale Buitenspeeldag. Op meerdere plaatsen in Meppel worden activiteiten georganiseerd. Het JOGG-team Meppel organiseert samen met Sportteam Meppel Actief verschillende spellen op het Troelstraplein in Haveltermade. Het begint om 13:30 en is rond 15:30 afgelopen. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 kunnen hier aan mee doen.
De buitenspeeldag is vrije inloop, de kinderen hoeven zich niet op te geven en mogen komen en gaan wanneer ze willen. Er worden geen groepjes gemaakt en er wordt ook niet doorgedraaid. Ze mogen zelf weten waar ze gaan spelen. Activiteiten die gedaan kunnen worden zijn o.a. flessenvoetbal, stoepranden, mountainbiken en het nieuwe JOGG-spel.
De poster met meer informatie staat op https://kctalent.nl/album/sportnieuws

Meppeler Stoeprand Toernooi
Op woensdagmiddag 19 juni
organiseert Meppel Actief het Meppeler Stoeprand Toernooi in het Wilhelminapark in Meppel. Kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen tijdens dit toernooi gouden tickets winnen voor het Nederlands Kampioenschap Stoepranden in september. Het toernooi op 19 juni begint om 14.00 uur en zal uiterlijk tot 17.00u duren. We hopen natuurlijk op een zonnetje en hoge opkomst! Aanmelden kan via meester Cor ( c.hartholt@pcbomeppel.nl)
De poster met meer informatie staat op https://kctalent.nl/album/sportnieuws

Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel