Sportzaken 18 oktober

Welkom bij Talent.nl
Talent - Sportzaken 18 oktober
Sportzaken 18 oktober

Sportzaken 18 oktober 17-10-2019

Terug

Gevonden voorwerpen
In de kleedkamers bij de gymzaal, blijven regelmatig spullen liggen na de gymles. Is uw kind iets kwijt? Het is misschien gevonden….In het lokaal van groep 7 en 8, van Kindcentrum Beatrix, staat een blauwe bak, met gevonden voorwerpen. De spullen worden bewaard, tot en met maandag 28 oktober. Daarna gaat het naar een goed doel.

Filmen in de gymzaal
Vanaf vrijdag 11 oktober wordt er door student Christian, af en toe gefilmd in de gymzaal. U heeft hierover een e-mail en papieren brief ontvangen. Niets ontvangen? Neem even contact op met meester Cor.  

Sporten in de herfstvakantie
Op woensdag 23 oktober organiseert Meppel Actief & Gezond in samenwerking met verschillende verenigingen/organisaties, een sportinstuif.Kinderen van 2 t/m 8 jaar zijn van harte welkom om tussen 9:30 uur en 11:00 uur in sporthal Koedijkslanden(Zuiderlaan 197, Meppel), te komen bewegen.Meer informatie is te vinden op https://meppelactief.nl/agenda-item/sportinstuif-2-8-jaar/
De poster met meer informatie staat op: https://kctalent.nl/album/sportzaken-2019-2020

Meppel Actief in de pauze
Op 31 oktober, 7 november en 14 november, komen studenten van Meppel Actief langs, om een Sportieve Pauze Activiteit (SPA) aan te bieden, bij ons op het schoolplein. Er wordt gesport tussen 10.00 uur en 10.15 uur.

Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel