Sportzaken 15 februari

Welkom bij Talent.nl
Talent - Sportzaken 15 februari
Sportzaken 15 februari

Sportzaken 15 februari 14-02-2019

Terug

Survival  = voor groep 3 t/m 6
Sportteam Meppel Actief organiseert een Survival activiteit voor de groepen 3 t/m 6. Deze activiteit vindt plaats in Gymzaal Oosterboer op woensdag 13 maart tussen 14.00 en 16.00u. Afhankelijk van het aantal opgaves worden de kinderen ingedeeld om 14.00u of om 15.00u. We gaan allerlei survivalspellen doen en bouwen een hindernis – survivalbaan met obstakels zoals touwen, apenhang, catcrawl, etc. Opgeven is verplicht en kan via https://meppelactief.nl/agenda-item/survival/ voor 7 maart.
De poster is te vinden via https://kctalent.nl/album/sportnieuws 

Kaboutersport blok 3
Sportteam Meppel Actief start met blok 3 van kaboutersport voor kinderen uit de groepen 1 en 2. U kunt zich aanmelden op de website www.meppelactief.nl > agenda. De eerste les is op maandag 25 februari in sporthal de Aanloop. Tijdens kaboutersport maken kinderen kennis met verschillende vormen van sport en bewegen: klimmen, klauteren, bal- en tikspelletjes en samenwerken. De sporten worden op basisniveau aangeboden, zodat iedereen mee kan doen. Aanmelden is verplicht en deelname kost 10 euro per blok. Meer informatie staat op https://meppelactief.nl/agenda-item/kaboutersport-blok-3-2/
De poster hangt vanaf maandag 11 februari aan het sportbord in de hal van de school (Vissersingel). De poster is ook te vinden via https://kctalent.nl/album/sportnieuws 

Knotshockeytoernooi groep 3&4
Op woensdagmiddag 10 april 2019 organiseert sportteam Meppel Actief de 7e editie van het knotshockeytoernooi Meppel Actief voor de groepen 3 en 4 van de basisschool. Dit vindt plaatst bij de Meppeler Hockey Vereniging op het sportpark Koedijkslanden.
De teams mogen bestaan uit jongens en meisjes uit de groepen 3 en 4.
1 team heeft minimaal 4 spelers en maximaal 6 spelers en 1 begeleider per team is verplicht.
U kunt uw team opgeven t/m vrijdag 8 maart via hartholt@beatrixschoolmeppel.nl 

Er is plek voor 48 teams, de inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

De vier hoogst geklasseerde teams plaatsen zich automatisch voor de finale, die op woensdag 24 april 2019 ook plaatsvindt in Meppel. Op de finaledag strijden de winnaars van gemeente Meppel, Hoogeveen en de Wolden tegen elkaar.

 

Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel
Cirkel